Rólam

Gergely Anna vagyok, az ELTE jogi karának hallgatója, lakberendező, kincskereső, megszállott székvadász és bútorfelújító.

Gyerekkoromban építész akartam lenni, de valahogy a jogi egyetemre sodort a szél, ahol rájöttem, hogy talán mégsem tökéletesen választottam. Így az egyetem mellett elvégeztem a lakberendező OKJ-t is, hogy a későbbiekben lehetőségem legyen jelenlegi hobbimmal foglalkozni. Terveim közt szerepel egy barátnőmmel közösen vállalkozást indítani, egyelőre azonban kisebb munkák segítségével gyűjtöm a tapasztalatokat és a referenciákat.

Mikor kiderült, hogy el fogok költözni a "családi fészekből", bő fél évig lakást kerestem. Több száz ingatlanhirdetés netes, és több mint 50 lakás élőben való megtekintése után találtunk rá jelenlegi lakásomra a Kálvin tér környékén. A felújítást, a berendezést és a szépülést a blogon is megosztottam, és pillanatnyilag még mindig ez adja a "fő témát", ugyanis egy év beköltözés után még mindig nincs 100 %-ban kész.

A jogi egyetem mégsem teljesen haszontalan, ugyanis itt találkoztam barátommal, akivel már két és fél éve boldogítjuk egymást. December óta pedig Tündéri harcimacska/ egyéb viselkedéstől függő neveken szólított cica teszi izgalmassá unalmas mindennapjainkat.

Ez lennék röviden én, ugyanez képekben:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!