2015. október 11., vasárnap

Kedvenc tapétáim a Boråstapetertől

Imádom a Borastapetert: kifinomult, részletesen kidolgozott papírtapéták, gyönyörű színekkel és mintákkal, (aránylag) megfizethető áron (12-15 000 Ft/tekercs). Bár még nem használtam őket, de alig várom, hogy jöjjön egy munka ahol ilyet tehetek a falra :) Összeszedtem a kedvenceim, hogy ti is megcsodálhassátok őket, ha pedig kedvet kaptatok hozzájuk, a Tapétacentrumban meg tudjátok nézni őket élőben is, és rendelni is tudtok :)

1. Gyerekszobába  sok-sok opció közül lehet válogatni: a hőlégballonosat és a hajósat inkább fiú szobába, a madarasat inkább lány szobába tudnám elképzelni.


2. Virágos, ornamentikus tapéták tömkelegéből lehet válogatni. Némelyikünk akvarellszerű, másikuk rajzosabb, elegánsabb. A kívánt hangulattól függően lehet válogatni a rengeteg minta és szín közül.


3. Rengeteg geometrikus minta is van, melyekkel mozgalmassá lehet tenni egy-egy falat. A geometrikus tapéta elég nagy hiánycikk, főleg ilyen árkategóriában, szóval jó, hogy itt lehet miből válogatni. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!