2013. augusztus 3., szombat

Nappalim jövendőbeli dísze...

...avagy  a foteleim:
Elég rossz állapotban van a két drágaságom, mivel évekig egy poros raktárban álltak.Mivel ezt a két igazán értékes régi bútort nem kívánom még véletlenül sem otthoni barkácsolással elrontani, ezért szakemberre fogom bízni a farész felújítását és az újrakárpitozást.
A kárpit egy komoly kérdés lesz, hónapokkal ezelőtt a nappalira vonatkozó bármiféle tervek teljes hiányában (konkrétan még nem lehetett tudni, hogy melyik lakást vesszük meg) megláttam egy kárpitanyagot, amibe azonnal beleszerettem, és amit amúgy azóta is gyönyörűnek tartok, de sajnos konkretizálódtak a tervek, és kiderült, hogy nem lesz megfelelő a színe, de azért megosztom, mivel szerintem csodálatos, beszerzési helye pedig a Harminckettesek terén található tapétabolt. A kárpit nagy előnye pedig, hogy métere 3000 Ft körül volt, ami meglehetősen kedvező ár, kárpithoz képest.
Az új kárpit még nincs meg, de valami meglepőt szeretnék, amiben van piros. A legjobb valami fehér-piros absztrakt mintás anyag lenne, de elég nagy harc lesz azt hiszem, mire találok az igényeimnek megfelelő anyagot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!